Informatiemanagement en andere trainingen

VIC verzorgt naast praktische sociale media en web 2.0-trainingen ook trainingen voor meer gespecialiseerde doelgroepen als div-ers, informatiemanagers, medewerkers I&A, communicatie experts en front-office medewerkers. Dit zijn meestal maatwerk trajecten. Hieronder een aantal voorbeelden.

  • Div-ers staan voor een nieuwe uitdaging. De informatievoorziening verandert flink; papier verdwijnt, digitale en online informatie explodeert. Hoe gaat u als div-er om met de veranderende informatiemaatschappij? Bent u ook informatie-expert als het gaat om RSS, sociale media en Google? Moet u tweets archiveren? In overleg maken we een training op maat voor uw div-afdeling.
  • Uw organisatie gaat zaakgericht werken, een hele omslag. VIC maakt trainingen op maat om u te ondersteunen bij deze overgang. Van ‘knoppentrainingen’ om het zaaksysteem onder de knie te krijgen, tot workshops waarbij medewerkers leren wat de nieuwe werkwijze inhoudt.
  • Aan de slag met sociale media is een mooi streven. Maar is uw organisatie ook klaar om goed om te gaan met de effecten van actieve online aanwezigheid. In interactie zit de meerwaarde van web 2.0, maar voor veel organisaties ook de valkuil. Deze training is bedoeld voor communicatiespecialisten en front-office medewerkers die zich willen oriënteren op webcare.
  • Alles van een dagdeel tot 6-daagse opleiding op het gebied van informatiemanagement, DIV en ICT, gericht op informatieprofessionals bij (semi)overheidsorganisaties.

Wilt u in overleg met VIC de ideale training voor uw team samenstellen?
Neem dan gerust contact op met ons voor een trainings-ontwerp op maat.